Miért olyan fontos a hőszigetelés?

Nem számít, hogy a világ melyik részén élünk, a jó minőségű hőszigetelés segíthet abban, hogy a hideg napokon meleg, a forró, nyári napokon pedig hűvös legyen otthonunkban. Lakóhelyétől függetlenül szükséges az otthona hőszigetelése, mert a modern hőszigetelések segítségével a zord időjárási viszonyokat is könnyedén átvészeli otthonunk.

Minőségi hőszigetelés

Az otthoni hőszigetelés kényelmesebbé teszi az otthonlétet, továbbá segíthet megtakarítani a közüzemi költségeken. A legújabb hőszigetelő termékek a hőmérséklet-szabályozással és a havi számlákon való megtakarításon túl a zajszennyezést is távol tartják otthonunktól. Az hőszigetelés felfrissítése az otthon belső levegőminőségének javításához is hozzájárulhat.

Csökkentse az energiaköltségeket hőszigeteléssel!

Ha arra vár, hogy a hőszigetelést telepítését akkor iktassa be, amikor a legnagyobb szüksége van rá, például a telet megelőzően, addig otthona folyamatosan veszít energiahatékonyságából. Az otthoni légkondicionált levegő kiszivárog a rosszul szigetelt területekről, aminek következtében folyamatosan nőnek közüzemi számlái.

A hőszigetelés R-értéke

A háztulajdonosok évente többezer forintot veszítenek a rosszul szigetelt otthonok miatt. Az új szigetelés olyan beruházás, amely csökkenti az villany- és a gázszámlákat. Az új szigetelés biztosítja azt is, hogy megfelelő R-értékkel rendelkezzen ahhoz, hogy otthonát egész évben állandó és ideális hőmérsékleten tartsa.