A vecsési tüzépünkön megvásárolható polisztirol sokoldalú anyag, amelyet sokféle fogyasztási cikk előállítására használnak.

Kemény, szilárd anyagként gyakran használják például az élelmiszer-csomagolásokban vagy egészségügyi cikkekben. Különböző színezékekkel, adalékokkal vagy más anyagokkal kombinálva a polisztirol különböző készülékek, elektronikai cikkek, autóalkatrészek, játékok és kerti edények alapanyaga lehet.

Polisztirol szigetelés – vecsési tüzép

Alig található olyan sokoldalú, masszív vagy ennyiszer újrafelhasználható termék, mint amilyen a vecsési tüzépünk népszerű műanyaga, a polisztirol. A polisztirol számtalan dologra felhasználható a hűtőktől, a filmek kellékein át, egészen a kikötőkig bármire felhasználhatjuk. A polisztirolt lapokká alakították, alkalmazhatóságát tekintve azonban még mindig meglehetősen széleskörű, különösen az építőiparban.

Szigetelőanyag a vecsési tüzépen

 A vecsési tüzép polisztirol szigetelőanyagai számos építészeti munkálatban széles körben alkalmazható, sokoldalú és jól bevált építőanyag. Könnyű, erős, tiszta és könnyen kezelhető szigetelést biztosít a hőmérséklettől és a zajoktól elzárva. A könnyű polisztirol kiváló hőszigetelést biztosít számos alkalmazásban, például épületfalaknál és tetőfedéseknél. A polisztirol szigetelés inert, tartós és ellenáll a vízkároknak.

Polisztirol a vecsési tüzépen

A vecsési tüzépen is megtalálható polisztirol alkalmazása gyors könnyű szerkezetének köszönhetően, így rengeteg időt és energiát takaríthatunk meg. A polisztirol pórusaiban lévő légzsebek párnázást biztosítanak, így gyakorlatilag pufferként funkcionál. Elnyeli az ütések és a nyomás erejét, megakadályozza a hőmérsékletváltozások okozta összehúzódásokat és tágulásokat, így nagyon rugalmas, gyakorlatilag egyáltalán nem törékeny.