Tudjon meg többet a téglákról!

Az elmúlt években a környezetvédelem egyre fontosabb kérdéssé vált cégünknél, így a vecsési tüzépünkön is. Összességében sok mindent megtehetünk és meg is kell tennünk a klímaváltozás hatásainak korlátozása érdekében. Ha új épületet szeretne építtetni telkén vagy bővítést tervez, amihez építőanyagra lenne szüksége, akkor a környezetre gyakorolt ​​hatás felmérése releváns kérdés lehet.

Tartós téglák a vecsési tüzépen

Kíváncsi lenne, hogy a vecsési tüzépünkön megvásárolható téglák valójában mennyire környezetbarát termékek? A téglák tartóssága és hosszú élettartama fontos tényező. Egy házra elegendő mennyiségű tégla előállítása okozhat némi CO2 -kibocsátást, de a téglaépületek valószínűleg hosszú évekig hasonló állapotban maradnak. A téglafal rendkívül stabil, maga az anyag pedig minden időjárásnak ellenáll.

Hosszú élettartamú téglák - vecsési tüzép

Egyes kutatások kimutatták, hogy a vecsési tüzépünkön is megtalálható téglából készült szerkezetek élettartama 500 év vagy annál hosszabb is lehet! A téglából készült épületek nagy előnye, hogy ritkán szorulnak jelentős karbantartásra. A szükséges karbantartás sokkal kevesebb időt ölel fel, mint egy fából készült épület esetében, amely minden évben friss festékréteget igényelne.

Téglák a vecsési tüzépen

A házak építéséhez használt alapanyagok választéka napjainkban hihetetlenül széles. Korábban a klasszikus téglán és vályogon túl nem sok lehetősége volt az építkezni vágyó embereknek, viszont napjainkra már rengeteg típusú építőanyag, azon belül is tégla közül válogathatunk. Amennyiben téglaépítésű otthon építésén gondolkoznak, de még nem tudják pontosan, hogy milyen típusú tégla lenne megfelelő családjuk számára, forduljanak hozzánk bizalommal!